Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unruly Friends

Unruly Friends

20/06/2019 | Flixfilm

Se Unruly Friends på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Sherif Mandour
Skuespillere: Kinda Alloush, Ahmed El-Saadany, Dina Fuad, Ahmed Safwat
Spilletid: 85 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En ung kvinde finder ud af, at familie- og psykologiske traumer kan være svære at glemme.

Unruly Friends havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Unruly Friends på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Unruly Friends ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unruly Friends stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unruly Friends, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unruly Friends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar