Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Unseen

29/03/2023 | Flixfilm

Unseen på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Yoko Okumura
Skuespillere: Midori Francis, Jolene Purdy, Michael Patrick Lane
Spilletid: 76 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En rengøringshjælp leder desperat efter sin mand, da et frygtet forbrydersyndikat graver fortidens tragedier frem og i sidste ende driver hende til at bruge vold.Se Unseen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Unseen havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unseen på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Unseen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unseen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unseen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unseen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar