Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unsolved Mysteries

Unsolved Mysteries

19/10/2020 | Flixfilm

Se Unsolved Mysteries på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Documentary, Crime, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Pistol Black, Jane Green, Anne-Sophie Martin, Brandi Petersen
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Sande historier om gådefulde forsvindinger, chokerende mord og paranormale hændelser er drivkraften bag denne fængslende genindspilning af den ikoniske dokumentarserie.Se Unsolved Mysteries på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Unsolved Mysteries (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unsolved Mysteries (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Unsolved Mysteries:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unsolved Mysteries er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unsolved Mysteries (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar