Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unsolved Mysteries

Unsolved Mysteries

19/10/2020 | Flixfilm

Se Unsolved Mysteries på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Documentary, Crime, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Pistol Black, Myrtle Carter, Jane Green, Teruo Konno
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Sande historier om gådefulde forsvindinger, chokerende mord og paranormale hændelser er drivkraften bag denne fængslende genindspilning af den ikoniske dokumentarserie.

Unsolved Mysteries (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Unsolved Mysteries på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Unsolved Mysteries (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unsolved Mysteries (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unsolved Mysteries, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unsolved Mysteries er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar