Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unsolved Mysteries

Unsolved Mysteries

18/10/2022 | Flixfilm

Unsolved Mysteries på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Documentary, Crime, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Allison Rivera, Pistol Black, Brandi Petersen
Spilletid: 45 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Sande historier om gådefulde forsvindinger, chokerende mord og paranormale hændelser er drivkraften bag denne fængslende genindspilning af den ikoniske dokumentarserie.Se Unsolved Mysteries på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Unsolved Mysteries (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unsolved Mysteries på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Unsolved Mysteries (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unsolved Mysteries (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unsolved Mysteries, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unsolved Mysteries er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar