Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Unsolved

27/02/2020 | Flixfilm

Se Unsolved på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Short, Crime, Drama
Instruktør: Kaylie Defilippis
Skuespillere: Avery Griffith, Ashlyn Smith, Dustin Staff
Spilletid: 6 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Se denne dramatiserede version af efterforskningen af mordene på rapikonerne Tupac Shakur og Biggie Smalls.


Se Unsolved på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnsolved (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unsolved (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Unsolved herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unsolved er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unsolved (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar