Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Unstable

30/03/2023 | Flixfilm

Unstable på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: John Owen Lowe, Sian Clifford, Aaron Branch
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En genial biotekforsker prøver at håndtere en stor sorg med hjælp fra sin søn, der forsøger at træde ud af sin fars skygge og redde familievirksomheden.Se Unstable på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Unstable (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unstable på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Unstable (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unstable (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unstable, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unstable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar