Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unstoppable

Unstoppable

01/09/2017 | Flixfilm

Se Unstoppable på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Tony Scott
Skuespillere: Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson, Ethan Suplee
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Det er en neglebidende kamp mod tiden, da et ubemandet tog med en last af dødelige kemikalier er ude af kontrol.


Se Unstoppable på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnstoppable havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unstoppable ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Unstoppable herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unstoppable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unstoppable stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar