Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Untamed Romania

Untamed Romania

21/02/2020 | Flixfilm

Untamed Romania på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne dokumentar følger vi dyrenes frie liv i Rumæniens enorme vildmark og ser, hvordan de klarer sig under årstidernes konstante skiften.

Untamed Romania havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Untamed Romania på YouTube.Se Untamed Romania på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Untamed Romania ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Untamed Romania stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Untamed Romania, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Untamed Romania er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til Untamed Romania

  1. Lars - kl. 20:03, 22-02-2020:

    Denne findes desværre ikke på netflix (kan ihvertfald ikke finde den)

  2. Banjo - kl. 18:17, 24-02-2020:

    Jep, den findes ikke på netflix

Skriv kommentar