Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Untamed Romania

Untamed Romania

21/02/2020 | Flixfilm

Se Untamed Romania på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Tom Barton-Humphreys
Skuespillere: Victor Rebengiuc, Irina Rimes, Mark Strong
Spilletid: 92 min
Land: Romania, UK
Sprog: Romanian, English
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: I denne dokumentar følger vi dyrenes frie liv i Rumæniens enorme vildmark og ser, hvordan de klarer sig under årstidernes konstante skiften.


Se Untamed Romania på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUntamed Romania havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Untamed Romania ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Untamed Romania herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Untamed Romania er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Untamed Romania stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Untamed Romania

  1. Lars - kl. 20:03, 22-02-2020:

    Denne findes desværre ikke på netflix (kan ihvertfald ikke finde den)

  2. Banjo - kl. 18:17, 24-02-2020:

    Jep, den findes ikke på netflix

    Skriv kommentar