Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Untamed Romania

Untamed Romania

21/02/2020 | Flixfilm

Se Untamed Romania på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne dokumentar følger vi dyrenes frie liv i Rumæniens enorme vildmark og ser, hvordan de klarer sig under årstidernes konstante skiften.

Untamed Romania havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Untamed Romania på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Untamed Romania ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Untamed Romania stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Untamed Romania, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Untamed Romania er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Untamed Romania

  1. Lars - kl. 20:03, 22-02-2020:

    Denne findes desværre ikke på netflix (kan ihvertfald ikke finde den)

  2. Banjo - kl. 18:17, 24-02-2020:

    Jep, den findes ikke på netflix

    Skriv kommentar