Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inconceivable

Inconceivable

01/05/2018 | Flixfilm

Se Inconceivable på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Thriller
Instruktør: Jonathan Baker
Skuespillere: Gina Gershon, Nicky Whelan, Nicolas Cage, Sienna Soho Baker
Spilletid: 105 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Et par, der forsøger at blive gravide, inviterer en kvinde med en mystisk fortid til at flytte ind hos sig. Men det er en invitation, de måske vil fortryde.


Se Inconceivable på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInconceivable havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Inconceivable ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Inconceivable herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Inconceivable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inconceivable stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar