Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Until Dawn

Until Dawn

10/01/2020 | Ingen kommentarer

Se Until Dawn på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bérengère Krief, Monsieur Poulpe, Thomas Vandenberghe
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Frankrigs sjoveste komikere udfører gruopvækkende opgaver, når de forsøger at overleve – og narre – hinanden, mens de overnatter på hjemsøgte steder.


Se Until Dawn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Until Dawn (Natteløjer) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Until Dawn (Natteløjer) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Until Dawn herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Until Dawn (Natteløjer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Until Dawn (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar