Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Until Dawn

Until Dawn

10/01/2020 | Flixfilm

Se Until Dawn på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ornella Fleury, Alban Ivanov, Ahmed Sylla
Spilletid: 22 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 3.3

Beskrivelse: Frankrigs sjoveste komikere udfører gruopvækkende opgaver, når de forsøger at overleve – og narre – hinanden, mens de overnatter på hjemsøgte steder.


Se Until Dawn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Until Dawn (Natteløjer) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Until Dawn (Natteløjer) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Until Dawn:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Until Dawn (Natteløjer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Until Dawn (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar