Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Untold: Caitlyn Jenner

Untold: Caitlyn Jenner

24/08/2021 | Flixfilm

Untold: Caitlyn Jenner på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Crystal Moselle
Skuespillere: Caitlyn Jenner, Esther Jenner, Chrystie Scott
Spilletid: 69 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Caitlyn Jenners usandsynlige vej til olympisk guld var inspirerende. Men den vej, hun måtte følge for at acceptere sit sande jeg, var endnu mere meningsfyldt.

Untold: Caitlyn Jenner havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Untold: Caitlyn Jenner på YouTube.Se Untold: Caitlyn Jenner på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Untold: Caitlyn Jenner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Untold: Caitlyn Jenner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Untold: Caitlyn Jenner, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Untold: Caitlyn Jenner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar