Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Untold: Crime & Penalties

Untold: Crime & Penalties

31/08/2021 | Flixfilm

Untold: Crime & Penalties på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: De var ishockeyens bøller. Holdet blev købt af en mand med gangsterforbindelser, drevet af hans 17-årige søn og havde ry for at være lige så voldelige, som de var gode.

Untold: Crime & Penalties havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Untold: Crime & Penalties på YouTube.Se Untold: Crime & Penalties på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Untold: Crime & Penalties ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Untold: Crime & Penalties stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Untold: Crime & Penalties, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Untold: Crime & Penalties er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar