Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Untold: Deal With the Devil

Untold: Deal With the Devil

17/08/2021 | Flixfilm

Untold: Deal With the Devil på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime, Sport
Instruktion: Laura Brownson
Skuespillere: Christy Martin, Joyce Salters, Johnny Salters
Spilletid: 77 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Christy Martin brød grænser og smadrede næser på sin vej mod succes i bokseverden, men hendes ansigt udadtil dækkede over egne dæmoner, misbrug og trusler på livet.

Untold: Deal With the Devil havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Untold: Deal With the Devil på YouTube.Se Untold: Deal With the Devil på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Untold: Deal With the Devil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Untold: Deal With the Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Untold: Deal With the Devil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Untold: Deal With the Devil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar