Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Untold: Jake Paul the Problem Child

Untold: Jake Paul the Problem Child

02/08/2023 | Flixfilm

Untold: Jake Paul the Problem Child på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den professionelle boksesensation og evige ballademager Jake Paul fortæller om sin usædvanlige rejse fra online spasmager til hårdtslående fighter i denne dokumentar.Se Untold: Jake Paul the Problem Child på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Untold: Jake Paul the Problem Child havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Untold: Jake Paul the Problem Child på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Untold: Jake Paul the Problem Child ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Untold: Jake Paul the Problem Child stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Untold: Jake Paul the Problem Child, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Untold: Jake Paul the Problem Child er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar