Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Untold: Malice at the Palace

Untold: Malice at the Palace

10/08/2021 | Flixfilm

Se Untold: Malice at the Palace på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime, Sport
Instruktion: Floyd Russ
Skuespillere: Jermaine O'Neal, Stephen Jackson, Metta World Peace
Spilletid: 68 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Nøglepersonerne i en berygtet hændelse mellem spillere og fans ved en NBA-kamp i Michigan i 2004 diskuterer kampen, balladen og dens fortsatte konsekvenser.

Untold: Malice at the Palace havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Untold: Malice at the Palace på YouTube.Se Untold: Malice at the Palace på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Untold: Malice at the Palace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Untold: Malice at the Palace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Untold: Malice at the Palace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Untold: Malice at the Palace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar