Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Untold: Operation Flagrant Foul

Untold: Operation Flagrant Foul

31/08/2022 | Flixfilm

Untold: Operation Flagrant Foul på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktion: David Terry Fine
Skuespillere: Tim Donaghy, Matt Maltepes
Spilletid: 76 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Flere år efter at have udstået sin straf for at spille på de kampe han dømte, tænker dommer Tim Donaghy tilbage på skandalen, der rystede ligaen.Se Untold: Operation Flagrant Foul på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Untold: Operation Flagrant Foul havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Untold: Operation Flagrant Foul på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Untold: Operation Flagrant Foul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Untold: Operation Flagrant Foul stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Untold: Operation Flagrant Foul, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Untold: Operation Flagrant Foul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar