Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Untold: Swamp Kings

Untold: Swamp Kings

22/08/2023 | Flixfilm

Untold: Swamp Kings på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentarserie undersøger, hvordan den kompromisløse træner Urban Meyer forvandlede det umage amerikanske fodboldhold Florida Gators til et vinderhold i 00'erne.Se Untold: Swamp Kings på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Untold: Swamp Kings (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Untold: Swamp Kings på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Untold: Swamp Kings (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Untold: Swamp Kings (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Untold: Swamp Kings, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Untold: Swamp Kings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar