Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Untold: The Race of the Century

Untold: The Race of the Century

06/09/2022 | Flixfilm

Untold: The Race of the Century på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Chapman Way, Maclain Way
Skuespillere: N/A
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Besætningen fra Australia II-yachten ser tilbage på den motivation, dedikation og innovation, der førte dem til den historiske sejr ved Americas Cup i 1983.

Untold: The Race of the Century havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Untold: The Race of the Century på YouTube.Se Untold: The Race of the Century på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Untold: The Race of the Century ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Untold: The Race of the Century stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Untold: The Race of the Century, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Untold: The Race of the Century er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar