Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Untold: The Rise and Fall of AND1

Untold: The Rise and Fall of AND1

23/08/2022 | Flixfilm

Untold: The Rise and Fall of AND1 på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, History, Sport
Instruktion: Kevin Wilson Jr.
Skuespillere: Rafer Alston, Tom Austin, Seth Berger
Spilletid: 68 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Det indflydelsesrige brand AND1 var inspireret af streetbasket i New York og gjorde lokale legender til internationale ikoner. Så hvorfor sluttede det?Se Untold: The Rise and Fall of AND1 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Untold: The Rise and Fall of AND1 havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Untold: The Rise and Fall of AND1 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Untold: The Rise and Fall of AND1 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Untold: The Rise and Fall of AND1 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Untold: The Rise and Fall of AND1, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Untold: The Rise and Fall of AND1 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar