Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Untouched Project 2: Sunny Side of the Alps

Untouched Project 2: Sunny Side of the Alps

04/07/2022 | Flixfilm

Untouched Project 2: Sunny Side of the Alps på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne dokumentar forenes en ny generation af skiløbere og snowboardere gennem en modig og innovativ tilgang til at udleve deres passion i bjergene.

Untouched Project 2: Sunny Side of the Alps havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Untouched Project 2: Sunny Side of the Alps på YouTube.Se Untouched Project 2: Sunny Side of the Alps på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Untouched Project 2: Sunny Side of the Alps ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Untouched Project 2: Sunny Side of the Alps stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Untouched Project 2: Sunny Side of the Alps, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Untouched Project 2: Sunny Side of the Alps er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar