Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Uoriginal amerikansk ungdomsserie får kniven

Uoriginal amerikansk ungdomsserie får kniven

18/06/2021 | Flixfilm

grand army serieStreamingtjenesten Netflix har netop meddelt, at den rå og følelsesladet ungdomsserie ‘Grand Army’ er droppet.

Dermed kommer der ikke flere afsnit af serien end den ene sæson, som på nuværende tidspunkt er tilgængelig.

Det bekræfter Netflix til det amerikanske medie Variety.

Drama-serie, som havde premiere den 16. oktober 2020, fik dermed et begrænset liv på streamingtjenesten til trods for at anmeldelserne var i den pæne ende.

På Rotten Tomatoes har ‘Grand Army’ en bedømmelse på 71% omend de fleste anmeldere var enige om at serien ikke tilføjede noget nyt til genren og var meget uoriginal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Historierne om ’tilsyneladende normal’ gymnasieelever, seksuelle overgreb, online mobning, shaming, homoseksuelle teenagere og de sorte studerendes uretfærdige kamp er blevet fortalt mange gange.

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se i december

Første sæson af ‘Grand Army’ følger fem elever på den største offentlige high school i Brooklyn, der kaster sig ud i et kaotisk liv, hvor de kæmper for succes, overlevelse, frigørelse og for at erobre fremtiden.

Serien er skabt af Katie Cappiello mens rollelisten byder på navne som Odessa A’zion, Odley Jean, Amir Bageria, Maliq Johnson, Amalia Yoo, Alphonso Romero Jones II og Brittany Adebumola.

Se ‘Grand Army‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar