Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Up Among The Stars

Up Among The Stars

29/01/2019 | Flixfilm

Se Up Among The Stars på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Zoe Berriatúa
Skuespillere: Luis Callejo, Jorge Andreu, Macarena Gómez, Magüi Mira
Spilletid: 86 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En sørgende filmskaber, der kæmper for at beholde forældremyndigheden over sin søn efter konens død, bruger magiske fantasihistorier for at bevare båndet imellem dem.

Up Among The Stars (En las estrellas) havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Up Among The Stars på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Up Among The Stars (En las estrellas) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Up Among The Stars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Up Among The Stars, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Up Among The Stars (En las estrellas) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar