Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Up in the Air

Up in the Air

01/12/2020 | Flixfilm

Up in the Air på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Jason Reitman
Skuespillere: George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Ryan Bingham er forretningsmand, flyver jorden rundt og er altid på farten, indtil han møder medpassageren Alex og lærer, at rejsen ikke er målet i sig selv.

Up in the Air havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Up in the Air på YouTube.Se Up in the Air på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Up in the Air ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Up in the Air stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Up in the Air, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Up in the Air er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar