Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Up in the Air

Up in the Air

01/06/2019 | Flixfilm

Se Up in the Air på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Jason Reitman
Skuespillere: George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick, Jason Bateman
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Ryan Bingham er forretningsmand, flyver jorden rundt og er altid på farten, indtil han møder medpassageren Alex og lærer, at rejsen ikke er målet i sig selv.


Se Up in the Air på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUp in the Air havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Up in the Air ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Up in the Air herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Up in the Air er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Up in the Air stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar