Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Up North

08/11/2019 | Flixfilm

Se Up North på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Tope Oshin
Skuespillere: Adzi Adamu, Rekiya Attah, Nafeesa Butu, Michelle Dede
Spilletid: 99 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: En forkælet arving skal udføre et års servicearbejde for at arve sin fars formue, men finder nye mål, da han bliver anbragt i et ukendt område.Se Up North på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Up North havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Up North ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Up North:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Up North er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Up North stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar