Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Up North

08/11/2019 | Flixfilm

Up North på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Tope Oshin
Skuespillere: Adzi Adamu, David Aisekhaleye, Rekiya Attah
Spilletid: 99 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En forkælet arving skal udføre et års servicearbejde for at arve sin fars formue, men finder nye mål, da han bliver anbragt i et ukendt område.

Up North havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Up North på YouTube.Se Up North på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Up North ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Up North stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Up North, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Up North er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar