Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Up

02/11/2017 | Flixfilm

Se Up på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Pete Docter, Bob Peterson(co-director)
Skuespillere: Edward Asner, Christopher Plummer, Jordan Nagai, Bob Peterson
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Den 78-årige Carl har hele livet drømt om at rejse verden rundt og beslutter sig for at flyve ud på et utroligt eventyr med en lille dreng ved sin side.


Se Up på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Up (Op) havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Up (Op) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Up:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Up (Op) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar