Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Upgrade

14/04/2020 | Flixfilm

Se Upgrade på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Leigh Whannell
Skuespillere: Logan Marshall-Green, Melanie Vallejo, Steve Danielsen, Abby Craden
Spilletid: 100 min
Land: USA, Australia
Sprog: English, Dutch
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En mand bliver lam efter et voldeligt overfald og får en computerchip indopereret, så han igen kan bruge sin krop – og tage hævn.

Upgrade havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Upgrade på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Upgrade ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Upgrade stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Upgrade, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Upgrade er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar