Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Upp i det blå

Upp i det blå

15/11/2020 | Flixfilm

Upp i det blå på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En pige ender på en skrotplads ved en fejl. Her møder hun nogle meget mærkelige fyre med et hemmeligt projekt, som foregår i en helt anden verden.

Upp i det blå havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Upp i det blå på YouTube.Se Upp i det blå på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Upp i det blå ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Upp i det blå stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Upp i det blå, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Upp i det blå er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar