Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Upstarts

18/10/2019 | Flixfilm

Upstarts på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Udai Singh Pawar
Skuespillere: Naved Aslam, Sandeep Bhardwaj, Ranjit Deval
Spilletid: 112 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Tre studerende starter et firma op i håbet om at gøre noget godt for verden og tjene en formue. Men da forretningen begynder at blomstre, svækkes båndene mellem dem.

Upstarts havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Upstarts på YouTube.Se Upstarts på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Upstarts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Upstarts stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Upstarts, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Upstarts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar