Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Upstream Color

Upstream Color

01/10/2015 | Flixfilm

Se Upstream Color på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktør: Shane Carruth
Skuespillere: Amy Seimetz, Shane Carruth, Andrew Sensenig, Thiago Martins
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En mand og en kvinde kæmper for at få styr på deres liv efter at være blevet bortført og hypnotiseret med et stof, der er udvundet fra en blomst.


Se Upstream Color på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUpstream Color havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Upstream Color ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Upstream Color herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Upstream Color er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Upstream Color stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar