Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Uptown Girls

Uptown Girls

22/01/2015 | Flixfilm

Se Uptown Girls på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Boaz Yakin
Skuespillere: Brittany Murphy, Dakota Fanning, Marley Shelton, Donald Faison
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da den rige pige Molly Gunn mister sin far og sin arv, tager hun et job som barnepige for en otteårig, som er meget forsømt af sine forældre.


Se Uptown Girls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Uptown Girls havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Uptown Girls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Uptown Girls:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Uptown Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Uptown Girls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar