Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Urban Farming

Urban Farming

20/11/2022 | Flixfilm

Urban Farming på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Reality-TV
Instruktion: Shea Weldon Ronsonette
Skuespillere: Shea Weldon Ronsonette, Sakiel Ronsonette, Stephen Ronsonette, Stanton Ronsonette
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Tomater på balkonen, basilikum i vinduet og svampe i kælderen. Denne dokumentar undersøger fordele og ulemper ved urban farming.

Urban Farming havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Urban Farming på YouTube.Se Urban Farming på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Urban Farming ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Urban Farming stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Urban Farming, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Urban Farming er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar