Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Urban Legend

Urban Legend

01/04/2021 | Flixfilm

Se Urban Legend på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Jamie Blanks
Skuespillere: Jared Leto, Alicia Witt, Rebecca Gayheart
Spilletid: 99 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Efter en række grufulde mord på hendes universitetscampus begynder den nysgerrige Natalie at få mistanke om, at der kan stå en enkelt vanvittig morder bag.

Urban Legend (Historier, der dræber) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Urban Legend på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Urban Legend (Historier, der dræber) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Urban Legend stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Urban Legend, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Urban Legend (Historier, der dræber) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar