Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Urban Legend

Urban Legend

25/10/2017 | Flixfilm

Se Urban Legend på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Jamie Blanks
Skuespillere: Jared Leto, Alicia Witt, Rebecca Gayheart, Michael Rosenbaum
Spilletid: 99 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Efter en række grufulde mord på hendes universitetscampus begynder den nysgerrige Natalie at få mistanke om, at der kan stå en enkelt vanvittig morder bag.


Se Urban Legend på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUrban Legend (Historier, der dræber) havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Urban Legend (Historier, der dræber) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Urban Legend herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Urban Legend (Historier, der dræber) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Urban Legend stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar