Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Urban Legends: Bloody Mary

Urban Legends: Bloody Mary

18/03/2015 | Flixfilm

Se Urban Legends: Bloody Mary på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Mary Lambert
Skuespillere: Kate Mara, Robert Vito, Tina Lifford, Ed Marinaro
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: Tre gymnasiepiger udtaler en besværgelse, som uden deres viden slipper den 30 år gamle ånd af en død teenager løs – hvorefter de straks forsvinder.


Se Urban Legends: Bloody Mary på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUrban Legends: Bloody Mary havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Urban Legends: Bloody Mary ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Urban Legends: Bloody Mary herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Urban Legends: Bloody Mary er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Urban Legends: Bloody Mary stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar