Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Urge to Kill

Urge to Kill

29/03/2023 | Flixfilm

Urge to Kill på Netflix

Produktionsår: 1960
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Vernon Sewell
Skuespillere: Patrick Barr, Howard Pays, Terence Knapp
Spilletid: 59 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En række mord fører til farlige antagelser, og det er op til en stædig politibetjent at finde frem til sandheden, inden mistanke ødelægger byen.Se Urge to Kill på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Urge to Kill havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Urge to Kill på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Urge to Kill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Urge to Kill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Urge to Kill, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Urge to Kill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar