Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Urzila Carlson: Overqualified Loser

Urzila Carlson: Overqualified Loser

14/07/2020 | Flixfilm

Se Urzila Carlson: Overqualified Loser på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Hayden Guppy
Skuespillere: Urzila Carlson
Spilletid: 62 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Standupperen Urzila Carlson får folk til at skraldgrine over idéen om at genbesætte rollerne i Tab og vind!, fortrudte sexoptagelser og tømmermænd efter papvin.


Se Urzila Carlson: Overqualified Loser på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Urzila Carlson: Overqualified Loser havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Urzila Carlson: Overqualified Loser ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Urzila Carlson: Overqualified Loser:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Urzila Carlson: Overqualified Loser er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Urzila Carlson: Overqualified Loser stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar