Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Us and Them

Us and Them

14/07/2018 | Flixfilm

Se Us and Them på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Rene Liu
Skuespillere: Boran Jing, Dongyu Zhou, Zhuangzhuang Tian, Zheming Qu
Spilletid: 120 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 7.4

Handling: To fremmede mødes på et tog, og der opstår et bånd mellem dem, der forstærkes i årenes løb. Efter at have været fra hinanden mødes de igen og tænker over deres kærlighed.

Us and Them havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Us and Them på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Us and Them ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Us and Them stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Us and Them, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Us and Them er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar