Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Us

26/11/2020 | Flixfilm

Se Us på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Jordan Peele
Skuespillere: Lupita Nyong'o, Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker
Spilletid: 116 min
Land: USA, China, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En fredfyldt familieferie forvandles til et mareridt, da familiens grumme dobbeltgængere opsøger dem i deres feriehus ved stranden.

Us havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Us på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Us ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Us stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Us, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar