Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Used Goods

Used Goods

01/09/2019 | Flixfilm

Se Used Goods på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Mohamed Hamdy
Skuespillere: Muhammad Ragab, Ayten Amer, Hassan Abdel Fattah, Magdy Bader
Spilletid: 95 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: For at slippe væk fra grådige skurke i medicinalbranchen forklæder en kræftforsker sig som en fattig sælger for at beskytte sine banebydende forskningsresultater.


Se Used Goods på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUsed Goods havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Used Goods ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Used Goods herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Used Goods er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Used Goods stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar