Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » USS Indianapolis: Men of Courage

USS Indianapolis: Men of Courage

15/09/2017 | Flixfilm

USS Indianapolis: Men of Courage på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Drama, History
Instruktion: Mario Van Peebles
Skuespillere: Nicolas Cage, Tom Sizemore, Thomas Jane
Spilletid: 128 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Under 2. verdenskrig strander en amerikansk besætning i Det Filippinske Hav. Her står de over for alvorlig mangel på forsyninger og en lang række hajangreb.Se USS Indianapolis: Men of Courage på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

USS Indianapolis: Men of Courage havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til USS Indianapolis: Men of Courage på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om USS Indianapolis: Men of Courage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at USS Indianapolis: Men of Courage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame USS Indianapolis: Men of Courage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til USS Indianapolis: Men of Courage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til USS Indianapolis: Men of Courage

  1. Niels Rasmussen - kl. 09:05, 17-09-2017:

    Et dårligt resultat af et godt udgangspunkt med en rørende historie og mange kendte skuespillere. Special effects ligner noget fra en Jens Lyn film fra 50′ erne og dialogen er dræbende.

Skriv kommentar