Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

USS Indianapolis: Men of Courage

15/09/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Drama, History
Instruktør: Mario Van Peebles
Skuespillere: Nicolas Cage, Tom Sizemore, Thomas Jane, Matt Lanter
Spilletid: 128 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.2

Resumé: Under 2. verdenskrig strander en amerikansk besætning i Det Filippinske Hav. Her står de over for alvorlig mangel på forsyninger og en lang række hajangreb.


Se USS Indianapolis: Men of Courage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


USS Indianapolis: Men of Courage havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om USS Indianapolis: Men of Courage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til USS Indianapolis: Men of Courage herunder:Fra premieredatoen (15. september, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til USS Indianapolis: Men of Courage er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at USS Indianapolis: Men of Courage stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til USS Indianapolis: Men of Courage

  1. Niels Rasmussen - kl. 09:05, 17-09-2017:

    Et dårligt resultat af et godt udgangspunkt med en rørende historie og mange kendte skuespillere. Special effects ligner noget fra en Jens Lyn film fra 50′ erne og dialogen er dræbende.

    Skriv kommentar