Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » USS Indianapolis: Men of Courage

USS Indianapolis: Men of Courage

15/09/2017 | 1 kommentar

Se USS Indianapolis: Men of Courage på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Drama, History, Thriller, War
Instruktør: Mario Van Peebles
Skuespillere: Nicolas Cage, Tom Sizemore, Thomas Jane, Matt Lanter
Spilletid: 128 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: Under 2. verdenskrig strander en amerikansk besætning i Det Filippinske Hav. Her står de over for alvorlig mangel på forsyninger og en lang række hajangreb.


Se USS Indianapolis: Men of Courage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


USS Indianapolis: Men of Courage havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om USS Indianapolis: Men of Courage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til USS Indianapolis: Men of Courage herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til USS Indianapolis: Men of Courage er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at USS Indianapolis: Men of Courage stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til USS Indianapolis: Men of Courage

  1. Niels Rasmussen - kl. 09:05, 17-09-2017:

    Et dårligt resultat af et godt udgangspunkt med en rørende historie og mange kendte skuespillere. Special effects ligner noget fra en Jens Lyn film fra 50′ erne og dialogen er dræbende.

    Skriv kommentar