Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unstoppable

Unstoppable

28/02/2020 | Flixfilm

Se Unstoppable på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tessa Ia, Bárbara López, Lucía Uribe, Coty Camacho
Spilletid: 43 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Tre venner tager på et roadtrip, da en uventet fjerde passager tvinger dem til drastisk at genoverveje deres planer.


Se Unstoppable på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Unstoppable (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unstoppable (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Unstoppable:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unstoppable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unstoppable (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar