Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unstoppable

Unstoppable

28/02/2020 | Flixfilm

Unstoppable på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tessa Ia, Bárbara López, Lucía Uribe
Spilletid: 43 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Tre venner tager på et roadtrip, da en uventet fjerde passager tvinger dem til drastisk at genoverveje deres planer.

Unstoppable (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unstoppable på YouTube.Se Unstoppable på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Unstoppable (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unstoppable (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unstoppable, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unstoppable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar