Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » V for Vendetta

V for Vendetta

01/10/2020 | Flixfilm

Se V for Vendetta på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: James McTeigue
Skuespillere: Natalie Portman, Hugo Weaving, Stephen Rea, Stephen Fry
Spilletid: 132 min
Land: USA, UK, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: En maskeret frihedskæmper kendt som "V" gør klar til at kæmpe mod en totalitær regering og finder en usandsynlig allieret i en ung kvinde.Se V for Vendetta på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


V for Vendetta havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om V for Vendetta ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til V for Vendetta:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til V for Vendetta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at V for Vendetta stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar