Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » V for Vengeance

V for Vengeance

01/08/2023 | Flixfilm

V for Vengeance på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Adventure, Horror
Instruktion: Kelly Halihan
Skuespillere: Jocelyn Hudon, Grace Van Dien, Pauline Dyer
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Handling: To vampyrsøstre, der dårligt kender hinanden, slår sig sammen for at redde deres mistede søskende og nedkæmpe den blodtørstige klan, der myrdede deres forældre.Se V for Vengeance på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

V for Vengeance havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til V for Vengeance på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om V for Vengeance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at V for Vengeance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame V for Vengeance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til V for Vengeance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar