Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

V Wars

05/12/2019 | Flixfilm

V Wars på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Horror, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ian Somerhalder, Adrian Holmes, Jacky Lai
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En sygdom, der spredes hurtigt, og som forvandler ofrene til blodsugende vampyrer, sætter to bedstevenner op mod hinanden i en kamp om menneskehedens fremtid.Se V Wars på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

V Wars (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til V Wars på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om V Wars (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at V Wars (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame V Wars, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til V Wars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar