Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Våbenmesteren Medici

Våbenmesteren Medici

01/12/2021 | Flixfilm

Våbenmesteren Medici på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da den tyske hær marcherer mod Rom i efteråret 1526, udpeger paven en ung kaptajn til at føre an på slagmarken.

Våbenmesteren Medici havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Våbenmesteren Medici på YouTube.Se Våbenmesteren Medici på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Våbenmesteren Medici ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Våbenmesteren Medici stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Våbenmesteren Medici, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Våbenmesteren Medici er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar