Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vache et le Prisonnier

Vache et le Prisonnier

18/02/2022 | Flixfilm

Vache et le Prisonnier på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 1942 beslutter en fransk krigsfange sig for at flygte fra Tyskland ved at gemme sig lige for øjnene af fjenden – med en ko ved sin side og en spand i hånden.

Vache et le Prisonnier havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vache et le Prisonnier på YouTube.Se Vache et le Prisonnier på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vache et le Prisonnier ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vache et le Prisonnier stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vache et le Prisonnier, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vache et le Prisonnier er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar