Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vægmalerierne i Ballarò

Vægmalerierne i Ballarò

22/10/2022 | Flixfilm

Vægmalerierne i Ballarò på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I Ballarò, et historisk område i Palermo, maler fem kunstnere vægmalerier på faldefærdige bygninger og reflekterer over samfundet omkring dem.Se Vægmalerierne i Ballarò på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Vægmalerierne i Ballarò havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vægmalerierne i Ballarò på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Vægmalerierne i Ballarò ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vægmalerierne i Ballarò stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vægmalerierne i Ballarò, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vægmalerierne i Ballarò er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar