Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Vagabond

21/09/2019 | Flixfilm

Se Vagabond på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lee Seung-gi, Bae Suzy, Jung-hee Moon, Yun-shik Baek
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, Spanish, Arabic, English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Da hans nevø dør i en flyulykke, forsøger stuntmanden Cha Dal-geon at finde ud af, hvad der skete, med hjælp fra undercoverbetjenten Go Hae-ri.

Vagabond (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Vagabond på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vagabond (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vagabond (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vagabond, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vagabond er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar