Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vai Anitta

Vai Anitta

16/11/2018 | Flixfilm

Se Vai Anitta på Netflix

Indspilningsår: 2018–2020
Genre: Documentary, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Anitta, Paulo Pimenta, Sam Shahidi, Arielle Macedo
Spilletid: 30 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese, English, Spanish
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Kom bag kulisserne med det brasilianske popikon Anitta, hendes venner og familie, og følg hendes bestræbelser på at skabe en ny sang og musikvideo hver måned.


Se Vai Anitta på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkVai Anitta (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vai Anitta (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vai Anitta herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vai Anitta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vai Anitta (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar