Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vai Anitta

Vai Anitta

16/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Vai Anitta på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Kom bag kulisserne med det brasilianske popikon Anitta, hendes venner og familie, og følg hendes bestræbelser på at skabe en ny sang og musikvideo hver måned.


Se Vai Anitta på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Vai Anitta (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Vai Anitta (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Vai Anitta herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Vai Anitta er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vai Anitta (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar