Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Vai Avanti Tu Che Mi Vien Da Ridere

Vai Avanti Tu Che Mi Vien Da Ridere

05/06/2021 | Flixfilm

Vai Avanti Tu Che Mi Vien Da Ridere på Netflix

Produktionsår: 1982
Genre: Comedy, Thriller
Instruktion: Giorgio Capitani
Skuespillere: Lino Banfi, Agostina Belli, Nando Paone
Spilletid: 92 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.9

Handling: For at genvinde sine overordnedes respekt sætter en presset politiinspektør jagten ind på en international morder med hjælp fra et mystisk vidne.

Vai Avanti Tu Che Mi Vien Da Ridere havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Vai Avanti Tu Che Mi Vien Da Ridere på YouTube.Se Vai Avanti Tu Che Mi Vien Da Ridere på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Vai Avanti Tu Che Mi Vien Da Ridere ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Vai Avanti Tu Che Mi Vien Da Ridere stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Vai Avanti Tu Che Mi Vien Da Ridere, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Vai Avanti Tu Che Mi Vien Da Ridere er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar