Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Valeria

08/05/2020 | Flixfilm

Se Valeria på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ibrahim Al Shami J., Diana Gómez, Maxi Iglesias, Silma López
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En forfatter, der befinder sig i en kreativ og ægteskabelig krise, søger støtte hos tre venner, som også kigger indad. Baseret på Elísabet Benavents romaner.


Se Valeria på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Valeria (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Valeria (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Valeria:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Valeria er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Valeria (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar