Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Valhalla Rising

Valhalla Rising

01/12/2013 | Flixfilm

Se Valhalla Rising på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: Nicolas Winding Refn
Skuespillere: Mads Mikkelsen, Alexander Morton, Stewart Porter, Maarten Stevenson
Spilletid: 93 min
Land: Denmark, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Den overnaturligt stærke og stumme kriger, One Eye, er i årevis blevet holdt fanget af en høvding og hans klan.


Se Valhalla Rising på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkValhalla Rising havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Valhalla Rising ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Valhalla Rising herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Valhalla Rising er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Valhalla Rising stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar